• Bestellingen boven €100,- gratis verzonden!
  • Speciaal handgemaakt voor jouw kleine
  • Binnen 3 weken verzonden

Wat is een babynestje?

Een babynestje is een mandje voor je baby. Je baby kan hierin slapen als je bij hem/haar in de buurt bent. Het bestaat uit een matrasje met een opstaande rand die je baby een geborgen gevoel geeft. Dit kan, net als inbakeren, je baby rustig krijgen. Deze opstaande rand kan ook gevaarlijk zijn. Je baby kan er met zijn/haar gezicht inrollen waardoor hij/zij minder tot niet meer kan ademhalen. Hou er daarom altijd zicht op.

Hoe was een babynestje?

Je kan het babynestje van baby creaties wassen op 30 graden. Droog hem NIET in de droger maar leg hem plat neer zodat hij mooi in vorm blijft 

Wanneer gebruik je een babynestje?

Babynestjes zijn enorm populair! Het gebruik van een babynestje heeft voordelen maar het is belangrijk dat je de veiligheid goed in de gaten houdt. Je kan hem gebruiken vanaf geboorte tot dat je baby ongeveer 6 maanden oud is. Gebruik hem in de box of leg hem bijvoorbeeld bij je op de bank. Een babynestje is ook ideaal om mee te nemen. Ga je op visite en wil je je baby lekker neer kunnen leggen om te rusten dan is een babynestje ideaal. Hij/zij heeft dan een geborgen plekje dichtbij je.

 

Het is afgeraden om een babynestje te gebruiken als je er zelf geen zicht op hebt. Zoals bijvoorbeeld in de nacht. Wil je je baby dichtbij je hebben als je slaapt? Gebruik hiervoor dan een co-sleeper dan kan je baby veilig bij je liggen.  

 

Kan je baby rollen? Dan is het nestje niet meer veilig om te gebruiken.

In3 betaalmethode

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het?

 

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

  1. Kies & check: 

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.