Tweeling Boxkleed

Boxkleed handgemaakt met mooie printjes bij Baby Creaties

Bij babycreaties.nl vind je een uniek assortiment tweeling boxkleden die handgemaakt zijn. Ons assortiment bestaat uit een grote variëteit aan kleuren en printjes. Of je nu houdt van een tweeling boxkleed handgemaakt met stipjes, veertjes, dieren, hartjes, minky of vlinders; bij Baby Creaties vind je precies wat je zoekt. Onze tweeling boxkleden zijn niet alleen comfortabel voor in de box, maar ook ideaal om als speelkleed op de grond te gebruiken.
Elke box heeft een andere afmeting, waardoor het lastig kan zijn om een boxkleed met de juiste maten te vinden. Als je er eindelijk een hebt gevonden, is het wel zo fijn als deze dan bij je persoonlijke smaak past, wat niet altijd het geval is. Dit probleem heb je niet als je kiest voor een tweeling boxkleed handgemaakt bij Baby Creaties. We hebben een ruime keuze aan prints en kleuren waar je uit kunt kiezen, bovendien kunnen wij het tweeling boxkleed in elke gewenste afmeting maken. Waar wacht je op?! Neem snel een kijkje tussen ons assortiment. Het boxkleed is ook super leuk om te geven als persoonlijk kraamcadeau. Uniek, zelf samengesteld en uniek te borduren met naam waardoor hij super leuk is om te krijgen. 

Veilig en comfortabel

Een tweeling boxkleed handgemaakt is door ons ontworpen met als doel een veilige en comfortabele omgeving voor je kindje te creëren. De boxkleedjes zijn gemaakt van zacht en ademend materiaal, zodat je kindje heerlijk kan slapen en spelen in de box. We gebruiken alleen de beste materialen die er op de markt te vinden zijn, zodat wij een lange levensduur van het banoxkleed kunnen garanderen.

Unieke printjes

We bieden een grote variëteit aan printjes, maten en kleuren, zodat je altijd een boxkleed vindt dat bij je kindje past. Of je nu op zoek bent naar een uniek boxkleed met stipjes, veertjes, dieren, hartjes, minky of vlinders; bij Baby Creaties vind je precies wat je zoekt. Wil jij je boxkleed handgemaakt helemaal uniek maken? Dan kun je ervoor kiezen om het boxkleed dubbel zijdig te laten maken, je krijgt dan twee verschillende kanten.

Gepersonaliseerd boxkleed

Ook het boxkleed is te personalseren met een geborduurde naam. Op de buitenrand kan je ade naam van jouw kleine laten vastleggen. Een extra leuk detail voor in je woonkamer. 

Ontwerp je eigen boxkleed

Bij Babycreaties.nl heb je de mogelijkheid om je eigen boxkleed te ontwerpen. Je kunt een boxkleed ontwerpen dat perfect bij je kindje past. Kies je favoriete printje, kleur en maat en wij zorgen ervoor dat je boxkleed precies zo wordt gemaakt zoals je het wilt. Een boxkleed handgemaakt van ons zal je kindje zeker een veilige en comfortabele omgeving bieden.
Maak de box extra sfeervol door een bijpassende handgemaakte boxzak te bestellen. Een boxzak is niet alleen handig om speelgoed in op te bergen, maar ook nog eens mooie toevoeging voor het interieur.  In combinatie met een tweeling boxkleed betaal je slechts 16,99 euro in plaats van 26,99 euro, 

Koop je boxkleed handgemaakt op Babycreaties.nl

Ben je op zoek naar een uniek tweeling boxkleed met mooie printjes? Koop dan je tweeling boxkleed handgemaakt op Babycreaties.nl. Hier vind je een grote variëteit aan tweeling boxkleedjes in verschillende kleuren en maten. Onze tweeling boxkleedjes zijn handgemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en daardoor geschikt voor een veilige en comfortabele omgeving voor je kindje. Kies je favoriete printje en kleur en ontwerp je eigen unieke  tweeling boxkleed bij Babycreaties.nl.